>

Tek Sayfa Üzerinde 9 Sayfa Gösterin!!

Speed Dial Version:0.2.1

Speed Dial eklentisi, tek sayfa üzerinde, en fazla ziyaret ettiğiniz 9 siteyi yerleştirerek, bu sayfada popüler sitelerinize kolay ulaşım sağlıyor.
Kurulumu yapıp, Firefox’ı yeniden başlatııktan sonra, Speed Dial butonunu üst toolbara yerleştirmemiz gerekiyor. Bunun için; Görünüm -> Özelleştir menüsüne tıklayın. Açılan pencerede alt kısımlarda, Speed Dial’ın düğmesini göreceksiniz. Bu düğmenin üzerine farenizin imlecini getirin, basılı tutun ve Firefox’ın üst kısmındaki toolbara sürükleyin.



Eğer butonu yerleştirdiyseniz, pencereyi kapatın. Şimdi, üste yerleştirdiğiniz Speed Dial butonuna tıklayın.
Bu düğmeye tıkladığınız zaman, yeni bir tabda dokuz hücreden oluşan bir sayfa gelecek. Şimdi, popüler sitelerimizi bu 9 hücreye tanıtacağız. Bunun için, örnek olarak haber7.com’a girin ve üst menüden Yer imleri -> Set as Speed Dial’dan 6′yı seçin. Böylece altıncı hücreye haber7.com’u eklemiş oldunuz. Böylelikle, her hücreye popüler sitelerinizi ekleyin. Örnek olarak, aşağıdaki gibi 5 site ekledik.



Mozilla Firefox’ı her açtığımız zaman bu pencereyle karşılaşacağız. Bu sitelerin bulunduğu sayfaya, biraz önce eklediğimiz buton sayesinde de her zaman kolaylıkla ulaşabiliriz. Butona tıklarız ve eklediğimiz sitelere, bu sayfadan kolayca ulaşırız.
Eğer, herhangi bir hücredeki sayfayı kaldırmak için, hücreye sağ tıklayın ve “Remove” seçeneğini tıklayın.
Dediğimiz gibi Speed Dial çok yararlı bir eklenti. Firefox eklentileri, interneti kolaylaştırmaya devam ediyor!

İNDİR:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/downloads/file/15439/speed_dial-0.2.1-fx.xpi

0 yorum:

Yorum Gönder